Ga naar de inhoud

EEN GESPECIALISEERD TEAM
ACHTER ELKE TECHNIEKER

Industrieel onderhoud bij Vytech is de optelsom van skilled techniekers, een gespecialiseerd atelier en team achter de technieker. Problemen oplossen en voorkomen, door efficiëntie en dus winstverhogende optimalisaties.

Een onvoorziene depannage is hier een welkome uitdaging. We moeten snel reageren om de klant uit de nood te helpen, maar leveren ook kwaliteit af. Daar maken we echt het verschil!

R. – MECANICIEN

Voor de omheining van een dierenpark, tekenden we ooit aapjes. Niet echt ‘pure’ constructie, maar die creatieve insteek, was wel een leuke uitdaging.

T. – PROJECTLEIDER

MEEDRAAIEN IN UW ORGANISATIE

Vytech inschakelen in uw bedrijf, onze onderhoudstechniekers mee laten instaan voor het onderhoud, loont. We draaien effectief mee in het grotere geheel van het onderhoud binnen uw organisatie.

Onze mensen beschikken over een uitgebreide skillset en toolbox om het nodige onderhoud goed uit te voeren. Curatief en preventief. Daar bovenop zijn ze ook getraind om mee te denken, te analyseren en de oorzaken van een panne of defect te achterhalen en op te lossen. Meedenken maakt onlosmakelijk deel uit van hun job. Ze herstellen, maar wel zodat het defect zich niet meer of veel minder voordoet. Buitensporige slijtage van onderdelen sporen ze op en ze doen voorstellen hoe de slijtage te reduceren: moet het gebruikte materiaal veranderen, het design of moeten we het onderhoud intensiveren? 

ONDERHOUD OPTIMALISEREN,
ONDERHOUDSKOST REDUCEREN

Onze mensen behoren tot een groep waarin het onderhoud dat ze uitvoeren, geruggesteund wordt door een heel team, een uitgebreid atelier en een specifieke projectleider. Zo leggen we een directe lijn tussen uw bedrijf en de ateliers van Vytech om uw herstellingen zo snel mogelijk te repareren. Zeven op zeven. 

Constructief denken we met Vytech mee om uw onderhoud te optimaliseren en uw onderhoudskost te reduceren. Zo creëren we meerwaarde en verhoogde efficiëntie voor uw bedrijf. 

We nemen voor u het hele machinepark in handen of spitsen ons toe op de zaken waarvoor u onze kennis inroept. Altijd volgt een projectleider binnen Vytech uw dossier van dichtbij op, onderhoudt hij met u de communicatie en houdt hij u up-to-date van de resultaten.

Ik volg in avondonderwijs een opleiding elektriciteit. Op m’n vorige job was dit niet mogelijk, maar bij Demeyer kan ik zo heel flexibel meedenken met situaties bij de klant.

D. – MONTEUR/MECANICIEN