Ga naar de inhoud

MAXIMALE VOORBEREIDING, MINIMALE SHUTDOWN VAN UW PRODUCTIE

We doen meer dan enkel verhuizen. We nemen de lead van het moment dat de productie stopt tot alles weer gebruiksklaar staat en de productie heropstart. Werken met de juiste mensen en tools onderscheidt ons verhuisteam van de andere. Onze verhuizers zijn namelijk monteurs en mecaniciens met uitgebreide verhuiservaring. Ze kennen de werking van de machines én hebben de nodige expertise in de montage, handling en transport ervan.
Groot voordeel: zij merken bij demontage van machines op of er onderhoud, revisie of iets anders nodig is. Worden machines bij de relocatie nog gebruikt, we zetten die in eigen huis weer perfect gebruiksklaar. We verhuizen je machinepark zodat het beter draait wanneer het weer operationeel is.

PROJECTWERK

Alles begint met een minutieuze planning en concrete, duidelijk afspraken met de klant.
Van het afschakelen van de machines tot de heropstart. Gaat het om demontage, revisie … Welke zijn de verwachtingen van de klant. Wordt het machinepark identiek opgesteld of komen er units bij of verdwijnen er? Behouden alle machines hun functie? Bij een verhuis hoort ook het nodige tekenwerk zodat de klant opnieuw beschikt over een up-to-date pakket elektrische schema’s van de machines en de opstelling. De shutdowntijd voor de verhuis houden we zo minimaal mogelijk. Zo werken we kostenefficiënt en met zo weinig mogelijk verlies voor de klant. Bij verhuis en relocatie is er ook geen beperking op de klantvraag. Alle knowhow is aanwezig binnen Vytech, wat ons als groep erg flexibel en hands-on maakt.

WAARUIT KAN EEN VERHUIS BESTAAN?

U kocht een nieuwe machine ter vervanging van een andere. Wij lossen, monteren, en plaatsen die.

Binnen uw bedrijf moet een bestaande lijn van locatie veranderen. Identiek of in een gewijzigde opstelling. Veranderen opstellingshoeken, dan zorgen we voor een correcte herbekabeling zodat alles werkt zoals vereist.

Fabrieken die integraal een relocatie krijgen in binnen- en buitenland verhuizen, plaatsen en stellen we in werking. Ons eigen materiaal met hijskraan tot 45 ton is erg veelzijdig.

Verhuizen van productielijnen naar nieuwe locatie met implementatie van extra machines. Op tekeningen vooraf creëren we de nodige ruimte, voorzien we waar nodig tijdelijke overbruggingen.

Verhuizen met Vytech

is projectwerk op maat en vormt vaak een unieke gelegenheid om de revisie, het onderhoud en de bestaande infrastructuur te optimaliseren. De 4 sterke pijlers van Vytech bewezen in het verleden al hun meerwaarde voor diverse bedrijven. 

De combinatie van de juiste mensen en tools stelt Vytech in staat om snel te schakelen en daarbij voor efficiëntie en optimalisatie te zorgen.