Ga naar de inhoud

Onze missie

Onze flexibiliteit en vakmanschap, ruime voorraad en snelle levering en vooral onze sterke, inhouse uitrusting, zorgen voor een perfecte opvolging, transport en plaatsing.

Als veelzijdige, proactieve partner zet Vytech volop in op een efficiënte, kostenbesparende, innovatieve totaaloplossing voor de klant.

Onze visie

Snelle service is key. Onze hands-on, praktische aanpak vormt de beste oplossing op vlak van duurzaamheid en efficiëntie. 4 sterke, samenhangende pijlers om u transparant, flexibel en resultaatgericht te bedienen. Onze mensen wenden hun jarenlange knowhow aan om actief mee te denken en werken aan de beste oplossing voor uw project. Passie en respect voor uw en ons werk, maakt Vytech dé multidisciplinaire partner voor jaren.

Waarden die we nastreven

Respect voor de waarden en bedrijfscultuur van de klant.
Praktisch en hands-on uw probleem oplossen. Snelheid in handelen en de efficiëntie verhogen van uw processen zijn key values.
Resultaatgerichte oplossingen aanbieden die renderen en uw machinepark een langer leven geven.
Transparantie en openheid in communicatie en handelen, om samen het beste resultaat te realiseren.
Vytech als compagnon de route. Knowhow binnen verschillende disciplines, een partnership dat rendeert.

Onze aanpak

We koppelen kwaliteit en expertise aan een multi-inzetbaar team. Dat vormt voor Vytech de garantie op een perfecte service bij machinebouw en automatisatie, industriële verhuis, industrieel onderhoud en metaalconstructies.

Met 4 sterke pijlers in huis, biedt Vytech een unieke aanpak. Binnen elke tak zijn vooruitdenkende specialisten en techniekers aan het werk. De combinatie van 2 of meer van onze pijlers vergroten niet alleen de impact op uw project, ze besparen je tijd en geld. Met één vast aanspreekpunt winnen we tijd en spelen we korter op de bal. Beslissingen worden vlotter genomen, interventies, depannages of herstellingen worden vermeden of heel snel verholpen.

Wat u zorgen baart, daarvoor hebben wij een oplossing

2017

Oprichting Vytech

Vytech als groep, ziet het levenslicht.
De 20 plus jaren aan kennis en ervaring van de bedrijven binnen de groep zijn gebundeld. De handen in elkaar geslagen om je nog sterker en efficiënter te kunnen bedienen.

2013

Submentum

Submentum is sinds de oprichting in 2013 steeds meer dé specialist geworden op vlak van machinebouw op maat. Sinds juni 2019 participeert Submentum ook voor 50% onder de Vytech groep.

1998

Berle NV

20 jaar lang bouwde Berle NV zijn kennis en praktijkervaring op met uitdagende projecten in de metaalconstructies. Van 1998 tot maart 2018.

1997

Raes Constructies

Raes Constructies: is sinds zijn oprichting in 1997 uw partner voor alle constructiewerken. Na de overname in juli 2018, blijven ze dat nog steeds. Zij het dan onder de Vytech vlag. overname 2018 (juli)

1990

Oprichting Demeyer Construct

Van 1990 tot bij de overname in 2017, was Demeyer Construct een krachtige partner voor je onderneming. Die sterkte zetten ze nu verder onder de Vytech groep.